Română      Русскии
Prima pagină  »  Istorie în imagini
Istorie în imagini
Dragi prieteni, compania "Olexpo" SA a fost înființată în 1996 și are propria sa istorie. Am organizat primele expoziții comerciale și de specialitate; Standurile naționale ale Republicii Moldova la expozițiile internaționale din București, Hanovra, Köln, Tallinn, Moscova, Kiev, Londra, Munchen.
 
Prima dezvoltare și tipărire a etichetelor pentru industria de conserve a fost, de asemenea, a noastră. Proiectul de ambalare Tetra Pak pentru uzinele Ungen, Kupchinsky, Orhei, Floresti, Soroca s-a născut în biroul companiei "Olexpo" SA și a fost pus în practică în studiourile de reprocesare din Marea Britanie.
 
Amenajarea Festivalurilor vinului, Gustar, Zilele de scriere și cultură slavonă, Festivalurile etnoculturale, Martisor și Масленицa, Zilele Europei. Logistică concertelor interpreţilor Dima Bilan, Joseph Kobzon, Prodigy.
 
Am reușit să creăm multe lucrări inovatoare și atractive de-a lungul anilor. Acesta este meritul liderilor și angajaților noștri. Am făcut viața în Moldova diversă și interesantă!
 
În această secțiune vă prezentăm activitatea companiei timp de mai mulți ani.

 


Prima pagină  »  Istorie în imagini
 
 

   

 © 2024 Olexpo - Decorarea şi organizarea de sărbători
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 10053   Total ieri: 25   Total azi: 46