Română      Русскии

Prima pagină  »  Servicii  »  Amenajarea sărbătorilor  »  Amenajarea evenimentelor sportive
Amenajarea evenimentelor sportive
Amenajarea cu baloane a evenimentelor sportive subliniază importanța acestora și ridică starea de spirit a participanților la concurs. Amenajarea cu balonare a evenimentelor sportive va spune mai mult decât orice cuvinte despre atitudinea organizatorilor față de oaspeți și participanți.
 
Decorarea evenimentelor sportive cu baloane este perfect combinată cu corturi și bannere. Toate acestea creează împreună o atmosferă de optimism și credință în succes.
Amenajarea cu baloane a evenimentelor sportive este adesea comandat în mod regulat, și de fiecare dată sunt convinși de corectitudinea alegerii lor. Baloanele sunt pentru sport niște bijuterii accesibile și foarte eficiente, mereu la modă și relevante.
 
S.A. „Olexpo“ este gata de a oferi o gamă completă de servicii de amenajare a evenimentelor sportive: corturi pentru oaspeți și judecători VIP (din Elveția), echipamente pentru bannere, imprimare și instalare a bannerelor, construirea cabinelor, camerelor si echipamentelor pentru expoziție (producție Elveția SYMA), covor rosu, mese și scaune pentru juriu, figuri mari gonflabile; lansarea baloanelor cu heliu și multe altele.
 
Noi știm cum să transformăm un eveniment sportiv într-o sărbătoare.

Prima pagină  »  Servicii  »  Amenajarea sărbătorilor  »  Amenajarea evenimentelor sportive
 
 

   

 © 2023 Olexpo - Decorarea şi organizarea de sărbători
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 10022   Total ieri: 18   Total azi: 15