Română      Русскии

Prima pagină  »  Servicii  »  Amenajarea sărbătorilor  »  Nunți
Nunți
Amenajarea nunții cu baloane va evidenția sărbătoare dvs. din rândul celorlalte nunți. În plus, vă putem oferi o selecție largă de alte decorațiuni de nunta, principala componentă a cărora sunt baloanele. Girlande și lanțuri din baloane cu heliu, compoziții din  baloane cu heliu sub tavan și pe peretele din spatele mirilor, inimi din baloane, lanțuri și arcuri din baloane cu heliu în formă de inimă și multe altele.
 
Decorarea nunții cu baloane este o activitate creativă care necesită anumite abilități. Aceste calități sunt posedate de designerii noștri care vor transforma locul nunții tale în POVESTE.
 
Pentru noi fiecare nuntă este individuală. Decorarea nunții cu baloane va fi subordonată unei idei originale comune, care va evidenția sărbătoarea dumneavoastră.
 
O nuntă este cel mai solemn eveniment din viață. Conceptul de sărbătorire și punere în practică este o garanție a dispoziției bune și a vieții de familie ulterioare.
 
Balul Regal roz-bordo, luncă de căpșuni, țărm marin sau grădină de primăvară - toate acestea creăm folosind baloane, flori vii sau artificiale, bannere de diferite dimensiuni, țesături și multe altele.
 
Baloanele, figurile gonflabile, compozițiile de flori și fructe, culorile elegante vor crea un efect și starea de spirit de neuitat.
 
Nunta voastră va fi memorată de toți oaspeții! Vă urăm fericire!

Prima pagină  »  Servicii  »  Amenajarea sărbătorilor  »  Nunți
 
 

   

 © 2023 Olexpo - Decorarea şi organizarea de sărbători
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 10022   Total ieri: 18   Total azi: 15